Artikel 12 van 22

Cambodjaanse Vrouw - origineel 70-50 cm

€ 125,00

Toelichting:

Dit schilderij werd geschilderd in opdracht voor een veiling ten behoeve van een opvanghuis voor kinderen in Borneo.

Deze Cambodjaanse vrouw is gelouterd door pijn. Zij heeft veel familie zien sterven aan aids, maar in de ellende heeft ze kennisgemaakt met Jezus. Daarom heb ik behalve donkere kleuren ook bewust goudtinten gebruikt; alsof God in de duisternis op haar schijnt. Daar trek ik mezelf (nu ik kanker heb) aan op, want ik vind het soms moeilijk te begrijpen dat er mensen zijn die alleen maar mooie dingen meemaken. Ik zit als het ware op een andere planeet. Maar ik besef dat loutering geen goedkoop proces is. Het gaat erom dat Christus weerspiegeld wordt in ons leven. We willen allemaal wel graag goud zijn, maar een ruwe goudklomp moet nu eenmaal eerst door vuur om het pure goud eruit te kunnen zeven.

Specificatie Omschrijving
Reproductie op CANVAS Van dit schilderij is een reproductie op canvas verkrijgbaar. De afbeelding wordt geprint op hoogwaardig canvasdoek van 2 cm dikte en opgespannen op een houten frame als een echt schilderij. De reproducties zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.
De afbeelding wordt aan de randen iets opgerekt, zodat de afbeelding doorloopt op de zijkanten van het doek. Daardoor is een lijst in principe niet nodig. Een ophangsysteem wordt gratis meegeleverd zodat het doek direct kan worden opgehangen.
Reproductie op KUNSTPOSTER Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel