Artikel 6 van 34

Psalm 27 - 'Mijn Licht en mijn Heil' - canvas reproductie

€ 99,00

Toelichting psalm 27:

De man in gebedsmantel is gevlucht in God's tempel; hij bevindt zich in het binnenste van God's tent en rust daar uit. 

Hij wordt verlicht door de kandelaar, de menorah, en wordt versterkt door God's woord, de boekrol. Op de boekrol staat in het Hebreeuws het eerste gedeelte van Psalm 27 geschreven. 

De menorah heeft z'n oorsprong in de boekrol en vormt met Hebreeuwse letters het woord Yesha, dat betekent: mijn heil. Ook de naam van Jezus, Yeshua, is afkomstig van dit woord.

Psalm 27:

De Here is mijn licht en mijn heil, voor wie zou ik vrezen? De Here is mijn levens veste, voor wie zou ik vervaard zijn? Toen boosdoeners op mij afkwamen om mijn vlees te eten - mijn tegenstanders en mijn vijanden - zijn zij zelf gestruikeld en gevallen. Al legert zich een leger tegen mij, mijn hart vreest niet; al verheft zich een krijg tegen mij, nochtans blijf ik vertrouwen.

Een ding heb ik van de Here gevraagd, dit zoek ik: te verblijven in het huis des Heren al de dagen van mijn leven, om de lieflijkheid des Heren te aanschouwen en om te onderzoeken in zijn tempel. Want Hij bergt mij in Zijn hut ten dage des kwaads, Hij verbergt mij in het verborgene van zijn tent.

 

Specificatie Omschrijving
Reproductie op andere ondergrond Het is ook mogelijk om een reproductie te ontvangen op HOUT, ALUMINIUM, WANDKLEED, SCHOOLPLAAT, FOREX, GLAS, KARTON, PLEXIGLAS of INGELIJST, afhankelijk van de gewenste maat. Vraag naar de mogelijkheden: info@christarosier.nl.
Reproductie op KUNSTPOSTER Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
Reproductie op ANSICHTKAART Van dit schilderij zijn ansichtkaarten verkrijgbaar. Op de voorzijde staat de afbeelding, op de achterzijde van de kaart een bijbeltekst uit deze psalm.

Van de volgende psalmen zijn ansichtkaarten beschikbaar:
psalm 1, 11, 18, 22, 23, 30, 40, 42, 62, 70, 84, 91, 121, 126B, 127, 129, 134, 139, 144, 147.
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel