Artikel 12 van 34

Psalm 84 - ' Op de drempel' - canvas reproductie

€ 135,00

Toelichting psalm 84:

De figuur op de voorgrond is door een dal van dorheid getrokken. In andere vertalingen staat: een dal van tranen. 

De tranen zijn uitgedrukt in de mantel van de man, waar druppels vanaf glijden. 

De man staat op de drempel van Gods huis en kijkt toe hoe zwaluwen een nest bouwen vlakbij het altaar. Dat symboliseert dat God zich ontfermt over het zwakste schepsel. 

Linksboven is een druivenrank geschilderd, dat symbool staat voor de vrucht die de mens draagt als God hem snoeit in het dal van dorheid. 

Psalm 84

Hoe lieflijk is uw woning, Heer van de hemelse machten.

Zelfs een mus vindt een huis en de zwaluw een nest waarin ze haar jongen neerlegt, bij uw altaren, Heer van de hemelse machten, mijn koning en mijn God. Gelukkig wie wonen in uw huis, gedurig mogen zij u loven.

Gelukkig wie bij u hun toevlucht zoeken, met in hun hart de wegen naar u. Trekken zij door een dal van dorheid, het verandert voor hen in een oase; rijke zegen daalt als regen neer. Steeds krachtiger gaan zij voort om in Sion voor God te verschijnen.

Beter één dag in uw voorhoven dan duizend dagen daarbuiten. Beter op de drempel van Gods huis dan wonen in de tenten der goddelozen.

 

Specificatie Omschrijving
Reproductie op andere ondergrond Het is ook mogelijk om een reproductie te ontvangen op HOUT, ALUMINIUM, WANDKLEED, SCHOOLPLAAT, FOREX, GLAS, KARTON, PLEXIGLAS of INGELIJST, afhankelijk van de gewenste maat. Vraag naar de mogelijkheden: info@christarosier.nl.
Reproductie op KUNSTPOSTER Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
Reproductie op ANSICHTKAART Van dit schilderij zijn ansichtkaarten verkrijgbaar. Op de voorzijde staat de afbeelding, op de achterzijde van de kaart een bijbeltekst uit deze psalm.

Van de volgende psalmen zijn ansichtkaarten beschikbaar:
psalm 1, 11, 18, 22, 23, 30, 40, 42, 62, 70, 84, 91, 121, 126B, 127, 129, 134, 139, 144, 147.
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel