Artikel 10 van 25

Psalm 62 - ' Drie Torens' - ansichtkaart

€ 0,75

Toelichting psalm 62:

Drie torens, symbool van de drie-enige God. 
Op de linker toren staat ‘mjn burcht’
De middelste toren ‘mijn heil’.
Rechtertoren is ‘mijn schuilplaats'.

Het woord voor 'Hij is mijn heil' is in het Hebreeuws "Yeshua-ti". De naam Jezus (letterlijk: 'Redder', 'Helper') komt van het zelfde woord 'Yeshua' af. De middelste toren vormt een kruis en is zo verbonden met de andere torens.

Helemaal rechts op het schilderij is een rood touw te zien. Dit staat voor het wachten op God. Het Hebreeuwse woord voor het maken van touw komt van de zelfde stam als het werkwoord 'wachten'. Hoe meer touwen in elkaar gevlochten, hoe langer het duurt, maar des te sterker het touw.

Psalm 62

Waarlijk, mijn ziel, keer u stil tot God,

Want van Hem is mijn verwachting;

Waarlijk, Hij is mijn rots en mijn heil,

Mijn burcht, ik zal niet wankelen.

Op God rust mijn heil en mijn eer,

Mijn sterke rots, mijn schuilplaats is in God."

 

Specificatie Omschrijving
Reproductie op CANVAS Van dit schilderij is een reproductie op canvas verkrijgbaar. De afbeelding wordt geprint op hoogwaardig canvasdoek van 2 cm dikte en opgespannen op een houten frame als een echt schilderij. De reproducties zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.
De afbeelding wordt aan de randen iets opgerekt, zodat de afbeelding doorloopt op de zijkanten van het doek. Daardoor is een lijst in principe niet nodig. Een ophangsysteem wordt gratis meegeleverd zodat het doek direct kan worden opgehangen.
Reproductie op KUNSTPOSTER Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
Reproductie op ANSICHTKAART Van dit schilderij zijn ansichtkaarten verkrijgbaar. Op de voorzijde staat de afbeelding, op de achterzijde van de kaart een bijbeltekst uit deze psalm.

Van de volgende psalmen zijn ansichtkaarten beschikbaar:
psalm 1, 11, 18, 22, 23, 30, 40, 42, 62, 70, 84, 91, 121, 126B, 127, 129, 134, 139, 144, 147.
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel