Artikel 16 van 25

Psalm 119 - 'Uw Woord' - ansichtkaart

€ 0,75

Toelichting psalm 119:

David, gehuld in gebedsmantel leest de Thora.

Op de achtergrond staan de wetstafelen afgebeeld als venster met daarop de Hebreeuwse tekst: Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad.

Voor de wetstafelen staat de menorah, de kandelaar, in de vorm van een bloeiende amandeltwijg, die de belofte symboliseert dat God ons levend houdt naar zijn woord.

Psalm 119:

Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad. Ik ben zo diep vernederd, houd mij in leven, Heer, zoals u  hebt beloofd.

Aanvaard, Heer, de lof uit mijn mond, en onderwijs mij in uw voorschriften.

 

 

Specificatie Omschrijving
Reproductie op andere ondergrond Het is ook mogelijk om een reproductie te ontvangen op HOUT, ALUMINIUM, WANDKLEED, SCHOOLPLAAT, FOREX, GLAS, KARTON, PLEXIGLAS of INGELIJST, afhankelijk van de gewenste maat. Vraag naar de mogelijkheden: info@christarosier.nl.
Reproductie op CANVAS Van dit schilderij is een reproductie op canvas verkrijgbaar. De afbeelding wordt geprint op hoogwaardig canvasdoek van 2 cm dikte en opgespannen op een houten frame als een echt schilderij. De reproducties zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.
De afbeelding wordt aan de randen iets opgerekt, zodat de afbeelding doorloopt op de zijkanten van het doek. Daardoor is een lijst in principe niet nodig. Een ophangsysteem wordt gratis meegeleverd zodat het doek direct kan worden opgehangen.
Reproductie op KUNSTPOSTER Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel