Artikel 21 van 25

Psalm 129 - 'Ongebroken' - ansichtkaart

€ 0,75

Toelichting psalm 129:

In de achtergrond van het schilderij zijn de contouren van het land Israël te zien.

Daar overheen is een menorah (kandelaar) geschilderd, die Gods eeuwige verbond met Israël symboliseert. 

Het touw aan de linkerkant staat voor de gebondenheid aan de duisternis. Gods linkerhand, zijn 'zwakke' hand, is sterk genoeg om de 'riemen van de drijvers' door te snijden.

Op de punt van het mes (in echt metaal) staat in het Hebreeuws geschreven: De Here is rechtvaardig.

Aan de rechterkant van het schilderij is een rood koord te zien; dat is het koord van Gods liefde, waarmee hij zijn volk trekt. Dat in tegenstelling tot de touwen van haat van de vijand.

Psalm 129:
"Dikwijls werd ik gekweld,van mijn jeugd aan, maar gebroken hebben ze mij niet. Ze trokken hun ploeg over mijn rug en maakten lange voren, maar de Heer die rechtvaardig is, sneed de riemen van de drijvers door."

 

Specificatie Omschrijving
Reproductie op CANVAS Van dit schilderij is een reproductie op canvas verkrijgbaar. De afbeelding wordt geprint op hoogwaardig canvasdoek van 2 cm dikte en opgespannen op een houten frame als een echt schilderij. De reproducties zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.
De afbeelding wordt aan de randen iets opgerekt, zodat de afbeelding doorloopt op de zijkanten van het doek. Daardoor is een lijst in principe niet nodig. Een ophangsysteem wordt gratis meegeleverd zodat het doek direct kan worden opgehangen.
Reproductie op KUNSTPOSTER Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
Reproductie op ANSICHTKAART Van dit schilderij zijn ansichtkaarten verkrijgbaar. Op de voorzijde staat de afbeelding, op de achterzijde van de kaart een bijbeltekst uit deze psalm.

Van de volgende psalmen zijn ansichtkaarten beschikbaar:
psalm 1, 11, 18, 22, 23, 30, 40, 42, 62, 70, 84, 91, 121, 126B, 127, 129, 134, 139, 144, 147.
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel