Artikel 1 van 3

Lijden in Gods hand

€ 30,00

God is groter dan het lijden. Met voorbeelden uit eigen leven en uit de bijbel laat Christa zien dat God lijden zelfs kan gebruiken en dat het Hem niet uit de hand loopt.

 LIJDEN IN GODS HAND is een fraai geschenkboek met schilderijen van Christa Rosier. Het is ook een aangrijpend geloofsverdiepend boek dat op zoek gaat naar het geheim van het lijden. Dat is het geheim van een God die voor ons vaak onbegrijpelijk is, maar oneindig liefdevol en trouw.

 Verkrijgbaar (ook in boekhandel) voor 25 euro.

 CADEAUtip: Als u dit boek bestelt en tegelijk een set van 8 ansichtkaarten van psalmenschilderijen voor 5 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Recensies:

Ongelofelijk waardevol boek
- Heel erg mooi boek, die ik regelmatig oppak om te lezen. Ook als cadeau aan een vriending gegeven! Zeker een aanrader!
(Acammac, 21 augustus 2018)

Geweldig en ontroerend boek
Een ontroerend boek dat veel leert over wie God is in het algemeen en wie Hij voor je is in het lijden. Ook een interessant boek omdat de schrijver bijvoorbeeld een kleine exegese maakt over genesis 3. Heel mooi om dit boek cadeau te geven, zeker aan iemand die met lijden te maken heeft.  (Jacomijnr, leerbroek, 14 augustus 2018)

Indringend boek. Toegankelijk geschreven.
Een boek wat je na het gelezen te hebben iedere keer weer zult pakken, om weer te lezen hoe het er ook al weer stond. De auteur heeft veel geleden, maar in alle moeite mocht ze toch zeggen dat God het zoveel beter weet dan wij. Vanuit de bijbelse geschiedenissen laat de auteur zien dat God meer wil dan ons "geluk"
God neemt weleens iets af, om het betere ervoor in de plaats te geven. Bemoedigend voor ieder die met lijden te maken heeft. Met prachtige platen van haar eigen schilderijen. (Krieneke, Zuid Holland, 7 juli 2015)

Aanrader !
- Een prachtig en bemoedigend boek (Marretjen, 18 juli 2017)

Heel handzaam boek over rouwverwerking, gebruik het veel
Aan de hand van vele voorbeelden geeft de auteur inzicht in wat rouw eigenlijk is. Er wordt uitgelegd wat het is om "door je pijn heen te gaan". Het is een heel goed boek over gesprekken met achterblijvers en vooral ook hoe je iemand tot steun kan zijn. Het is ook een praktisch en heel toegankelijk geschreven boek wat je heel vaak kan gebruiken. Voor jezelf maar ook voor mensen dichtbij die met rouw te maken hebben. Ik heb er veel van geleerd. Vooral ook dat a) rouw iets is wat nooit overgaat. En b) dat rouw veel meer is dan het verlies van geliefden. Het is ook ongehuwdheid, verlies van werk, niet bereiken van je ideaal etc. Zeer aanbevelenswaardig. (Barbaralang, Zwijndrecht, 1 september 2015)

Wat een moed!!!!!!!!
-Wat een moed heeft deze vrouw!!!!!!
Ondanks haar diepe lijden het verlies van haar kind en of dat nog niet genoeg is,de kanker die haar van haar leven beroofde.
Een vrouw in de bloei van haar leven met nog vele dromen,mocht God ontmoeten juist in die zware tijden!!!
Wat ervaar ik een respect voor haar!Wat heeft ze ondanks haar grote strijd een moed!!!
Ik beveel een ieder dit boek aan die met kanker te maken heeft.Of heeft gehad.Ze praat zo openhartig en is net of ze zelf tot je spreekt door dit prachtige werk.
Voor een ieder die een kind heeft verloren!Het ergste wat een ouder overkomen kan.
Zij getuigt van een zware tijd vol strijd en toch de liefde van God juist in die tijd!!!
Zij mag nu nog vele troosten en bemoedigen met haar nalatenschap.
Heb je het zwaar?
Heb je bemoediging nodig?
Zoek je troost?
Dit werk van zo een eerlijke oprechte vrouw zal je leven anders kleuren.
Je staat er niet alleen voor!
Hij,Jezus staat altijd aan je zijde,ook al zie het niet altijd.Hoe zwaar je het ook hebt.... (Leanie, Maastricht, 14 januari 2016)

Troostvol boek
- Oud EO-omroepster/-presentatrice en schilderes Christa Rosier verloor haar zoon toen hij veertien was. In 2005 bleek ze borstkanker te hebben, waaraan ze in 2011 overleed. In dit boek vertelt ze over haar leven, ziekte en strijd met God, maar niet minder over haar overgave en vertrouwen. Aan de hand van Bijbelse figuren als Petrus, Adam en Eva, Jakob, Mozes, Job, Paulus en Christus Zelf laat ze zien dat Gods logica compleet anders is dan de onze. Wij mensen zijn 'de inzet van een kosmische strijd tussen de eeuwige God en een gevallen engel', zo schrijft ze, maar we moeten dwars door alles heen koppig vasthouden aan de belofte dat God alle dingen doet meewerken ten goede. Ze schreef tijdens haar ziekte onder meer in het blad Eva, en daaruit zijn veel passages overgenomen. Door te schilderen kon ze ook uiting geven aan wat ze in het leven ervoer, waarvan vele indrukwekkende schilderijen in dit geweldige, maar bovenal troostvolle boek getuigen.
(Ds. Jenno Sijtsma)

© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel